SSL ceritificate not renewing

#1

Hello. I have setup a blog with ghost and the url is newtripplanner dot com/blog

I’ve followed all the forum posts to renew my ssl certificate but nothing seems to work. Here are some details:

Result of “sudo crontab -l”:
4 0 * * * “/etc/letsencrypt”/acme.sh --cron --home “/etc/letsencrypt” > /dev/null

The result of “/etc/letsencrypt/acme.sh --home “/etc/letsencrypt” --list” is:
Main_Domain KeyLength SAN_Domains Created Renew
www dot newtripplanner dot com “” no Sun Dec 30 06:47:11 UTC 2018 Thu Feb 28 06:47:11 UTC 2019

I’ve tried removing(after backing up of course) the ssl conf inside nginx sites-available and running ghost setup ssl but it gives me the following error:

? Enter your email (For SSL Certificate) example@gmail dot com

  • sudo /etc/letsencrypt/acme.sh --issue --home /etc/letsencrypt --domain www dot newtripplanner dot com --webroot /var/www/ghost/system/nginx-root --reloadcmd “nginx -s reload” --accountemail example@gmail dot com
    :heavy_multiplication_x: Setting up SSL
    A ProcessError occurred.

Message: Command failed: /bin/sh -c sudo -S -p ‘#node-sudo-passwd#’ /etc/letsencrypt/acme.sh --issue --home /etc/letsencrypt --domain www dot newtripplanner dot com --webroot /var/www/ghost/system/nginx-root --reloadcmd “nginx -s reload” --accountemail example@gmail.com
[Sun Apr 28 20:11:53 UTC 2019] www dot newtripplanner dot com:Verify error:Invalid response from http://www dot newtripplanner dot com/.well-known/acme-challenge/4vtVV6rA73tZIrwmTn3R21h0PKG55Mmcn3xgf0Dcmbw [54.68.124.193]:
[Sun Apr 28 20:11:53 UTC 2019] Please check log file for more details: /etc/letsencrypt/acme.sh.log

[Sun Apr 28 20:11:49 UTC 2019] Single domain=‘www dot newtripplanner dot com’
[Sun Apr 28 20:11:49 UTC 2019] Getting domain auth token for each domain
[Sun Apr 28 20:11:49 UTC 2019] Getting webroot for domain=‘www dot newtripplanner dot com’
[Sun Apr 28 20:11:49 UTC 2019] Getting new-authz for domain=‘www dot newtripplanner dot com’
[Sun Apr 28 20:11:50 UTC 2019] The new-authz request is ok.
[Sun Apr 28 20:11:50 UTC 2019] Verifying:www dot newtripplanner dot com

Exit code: 1

Debug Information:
OS: Ubuntu, v18.04
Node Version: v8.14.0
Ghost-CLI Version: 1.9.9
Environment: production
Command: ‘ghost setup ssl’

Additional log info available in: /home/ubuntu/.ghost/logs/ghost-cli-debug-2019-04-28T20_11_54_048Z.log

I’d really appreciate any help coming towards my way. Thank you :slight_smile:

closed #2

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.